Domácí pečivo

Donedávna jsem pořád nebyl spokojený s domácím pečením hlavně italského bílého chleba focaccia, čili hezky česky fokáča.
I když jsem všechno udělal (alespoň jsem si to myslel) podle Itala, výsledek byl už krátce po upečení hlavně na povrchu dost tvrdý. Sice fokáča vydržela klidně týden, ale na ukousnutí aby měl člověk pomalu zbíječku.
Až jsem přišel na webu Menu domů na recept na burgrové housky a zkusil ho. Už první várka mě mile překvapila. Při dalším pečení zbývalo už jen vypilovat techniku a úžasné bulky byly na světě. Výroba je sice náročná na čas, ale zase u plotny nemusí být člověk pořád. Díky Koko za recept.

Jedna odpověď na “Domácí pečivo”

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *