Banánový chlebíček

Před nedávnem vyšel na mém oblíbeném blogu Šárčiny školy vaření recept na banánový chlebíček. Zaujal mě a po vyzkoušení jsme během necelého týdne připravili už druhou porci. Snad se autorka nebude zlobit, když poodhalím některé tajemství výroby téhle dobroty. Nelekněte se většího množství ingrediencí (úžasné slovo), postup je celkem jednoduchý. Jelikož nemám svolení autorky téhle dobroty na zkopírování receptu tímto přidávám odkaz na zmíněný recept, je tam vše potřebné. Oproti originálu jsem do těsta přidal ještě rozinky, které se můžou naložit do rumu 🙂

Abych skromné řádky alespoň něčím doplnil, dále už jen pár fotek z finálního díla. Ve zdobení nejsem žádný přeborník, s originálem se to nedá srovnávat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *