V mobilu jsem objevil pár snímků z přípravy dobroty na vánoční večírek. No jo, je to už přes půl roku, já vím. Tenkrát mě napadlo udělat miniburgery. Sehnal jsem dobré hovězí maso, mlýnek mám, tak co by ne. Vytvořil jsem sirup z červeného vína, po vychlazení zapracoval do mletého masa, okořenil a vytvaroval pidi burgery. Grill nemaje, použil jsem troubu. Mezi tím se pekly vlastnoručně vytvořené malé bulky. Pak už jen trochu zeleniny a bylo hotovo.
No já zírám! 🙂 Ty jsi šikovnej – vypadá to velmi chutně! 🙂 Ty se teda neztratíš :), a není nad to, když člověk ví, co vlastně jí, protože si to připravil sám :).
Jak říká kamarád. Co si sám nenamelu (maso), tomu nevěřím 🙂
Dík za komplimenty, úplně se červenám :o)
Lafi, ty se nezdáš, miniburgery jsou skvělé. Když se chlap věnuje vaření je úspěch zaručen! 😉
Někdy musím tvoje recepty vyzkoušet, naslazení jsme až běda, teď by mělo přijít něco slaného.
Tak ať se ti daří i v tom sedmnáctkovém roce. Přeji ti zdraví a štěstí. 🙂
Díky za přání. Klidně to zkus, jen počítej s tím, že je to s těmi pidižvíky drbárna. Tedy alespoň pro mě. 🙂